Namens GLORY, 's werelds grootste kickboksorganisatie die voor de eerste keer neerstrijkt in de havenstad Antwerpen, nodigen we je van harte uit voor de officiële weging en de stare down van het kickboksevenement GLORY 76 ANTWERP op vrijdag 27 maart in Park Inn by Radisson Antwerp Berchem, waar tevens interviewmogelijkheden met de atleten zijn.

Onder meer Cédric Doumbé (FR), Cedric de Keirsmaeker (BE), Nafi Bilalovski (BE), Stéphane Susperregui (FR), Sarah Moussaddak (FR), Anaëlle Angerville (FR) en Cédric Do (FR) zijn beschikbaar voor interviews. Zie voor het complete overzicht de fight card.

GLORY 76 ANTWERP vindt plaats op zaterdag 28 maart in AED Studios in Antwerpen.

Tweevoudig wereldkampioen weltergewicht van GLORY, Cédric 'The Best' Doumbé, zet zijn titel op het spel in zijn gevecht tegen de huidige interim-kampioen weltergewicht en aartsrivaal Murthel 'The Predator' Groenhart, tijdens de hoofdpartij van GLORY 76 ANTWERP.

Doumbé (73-6-1, 43 KO's) uit Parijs en Groenhart (69-24-3, 40 KO's) uit Amsterdam zijn twee van de grootste rivalen in de vechtsportwereld. Na twee eerdere onderlinge ontmoetingen is de stand 1-1 en tijdens dit titelgevecht in Antwerpen wordt uitgemaakt wie van de twee kampioen wordt en daarmee tevens de trilogie van gevechten tussen beiden op zijn naam zet.

Andere veelbelovende partijen zijn die van de populaire Mohammed Jaraya (NL) tegen Luke Whelan (ENG), Hamicha (NL) tegen Dmitrii Menshikov (RUS) en Michael Duut (NL) tegen Stéphane Susperregui (FR). Daarnaast betreden onder meer ook Massaro Glunder (NL), Jos van Belzen (NL), Junior Tafa (AUS), Bailey Sugden (ENG), Antonio Plazibat (KRO) en Arkadiusz Wrzosek (POL) de ring.

Vrijdag 27 maart: weging en stare down
Park Inn by Radisson Antwerp Berchem - Borsbeeksebrug 34, 2600 Antwerpen, België

11:00 - 11:45 uur | Interviewmogelijkheden met de atleten
(na afloop van hun medische keuring)

12:00 - 12:30 uur | Weegmoment en aansluitend stare down
(filmen/ fotograferen toegestaan)

Over GLORY

GLORY, opgericht in 2012, is eigendom van GLORY Sports International (GSI). Een professionele aanbieder van martial arts gevechten en televisiecontent, met kantoren in Denver, Amsterdam en Singapore. Het programma-aanbod van GLORY is te zien in meer dan 200 landen.

De regels van GLORY kickboksen zijn gebaseerd op een mix van verschillende gevechtsdisciplines waaronder karate, Muay Thai, Taekwondo en traditioneel boksen. Meer informatie: Facebook, Twitter, Instagram en www.glorykickboxing.com.